Over mij

Mijn naam is Laurens van Venrooij. Sinds 1977 ben ik werkzaam als orthopedisch en luxe maatschoenmaker. Begonnen als krullenjongen in een klein bedrijf in Den Haag heb ik mij ontwikkeld tot allround ambachtsman, die technieken beheerst die nog slechts door een enkeling worden toegepast. Op dit moment maak ik nog altijd maatschoeisel, steunzolen en orthopedische voorzieningen. Ik werk op persoonlijke titel en ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dat is een keuze die ik heb gemaakt, omdat ik graag een hoogstaand kwaliteitsproduct wil afleveren en verzekeringen dat vaak niet willen vergoeden.
Mijn eigen hobby, Westernriding, TeamPenning en RanchSorting heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels ook in een hele andere richting mijn ambacht uitoefen.

Ik heb mijn bedrijf uitgebreid met een nieuwe tak, LS-Leatherworks.

Westernlaarzen, artikelen voor westernriding en verder alle denkbare lederwaren.

Kwaliteit, ambacht, duurzaamheid en maatwerk zijn bij alles wat ik maak de sleutelwoorden. Service en klantgerichtheid heb ik hoog in het vaandel. Eigen ontwerpen en aanpassingen behoren zeker, mits technisch uitvoerbaar, tot de mogelijkheden.

Bezoek ook eens mijn Facebook pagina of Instagram. Just push the button!