Steunzolen

Steunzolen

Vermoeide voeten, pijnlijke voeten, last van de rug?

Wellicht heeft u een klacht die vermindert bij het dragen van steunzolen.

Na het maken van een afdruk in was, worden steunzolen op maat gemaakt.

U zult nooit lang hoeven wachten voordat u bij mij terecht kunt voor een afspraak en de levertijd is kort.

Daarnaast vallen aanpassingen aan steunzolen veelal onder service. Het einddoel is een optimale oplossing voor uw voetproblemen.

Orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen

Heeft u vanwege een voetafwijking maatschoenen nodig ook dan kunt u bij mij terecht.

Als gediplomeerd Orthopedisch Schoentechnicus heb ik de kennis in huis een passende oplossing te vervaardigen.

Hierbij wil ik opmerken dat ik geen contracten heb met verzekeraars en dat u dus zelf voor een eventuele vergoeding in gesprek moet met uw zorgverzekeraar. Mijn ervaring is dat een aantal maatschappijen wel tot vergoeding overgaat.

 


Sandalen op voetbed

Sandalen op voetbed

Nieuw in het assortiment is de sandaal die gemaakt wordt op een individueel voetbed. Uitgangspunt is de afdruk van uw voet hiervan wordt een voetbed gemaakt dat de basis vormt voor een optimaal passende sandaal. De sandaal is naar eigen smaak en stijl in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Aanpassingen

Aanpassingen

Sommige aanpassingen aan confectieschoenen kunnen voor u het bewegen een stuk prettiger maken. Denk hierbij aan lengteverschillen, afwikkelproblemen, maatverschillen etc. Ik streef er altijd naar dat een aanpassing zo min mogelijk opvalt.


Reparaties

Reparaties

Ook reparaties aan orthopedische schoenen worden door mij zorgvuldig verricht, rekeninghoudend met het in stand houden van de orthopedische voorzieningen aan de schoen.


Werk derden

Werk derden

Orthopedische collega bedrijven kunnen werk (tijdelijk) aan mij uitbesteden. Het is in de branche gebruikelijk dat het specialistische werk, een deel van de productie, of onderdelen worden uitbesteed. Ieder bedrijf heeft wel eens een speciale klant met een speciale wens, die in het productieproces te veel tijd kost. In dergelijke gevallen bent u bij mij op het juiste adres.